Bug Report


About the Bug Report category (1)
[Solved] Allen-Bradley Read node (8)
Selecting link between nodes not working reliably (3)
[Solved] Never Logged In (7)
Input Control dynamic values not updating properly (5)
Sending payload from input button (2)
Losant Dashboards Speed Hampered by Context Variable Usage (4)
[SOLVED] Invalid Sign In URL (3)
[SOLVED] Dashboard not updating block (3)
[Solved] Loggly custom node import (5)
Time Formatting (formatDateRelative}) (2)
[Solved] Default static value for toggle input not working (2)
Google Pub Sub output result path query (5)
[Solved] Import Workflow Issue (5)
Getting Workflow Error trying to write 32767 to holding register using MODBUS write (9)
Losant Edge workflow timeout when MODBUS device of many goes off line and edge agent needs a restart to clear (14)
[Solved] All Data (Table) in Data Explorer display changes unusable with large number of properties (2)
[Solved] Charts not displaying properly with aggregation=NONE (5)
[Solved] WebHook reply content type returned as application/json despite explicitly setting text/html (3)
[Solved] Import workflows not working? (4)
Virtual button press - API ( 2 3 ) (41)
Links in the title of an Indicator block are not clickable (2)
Edgeworkflow doesn't seem to retry if it can't resolve broker.losant.com on startup (20)
[Solved] Losant dashboard keeps crashing (2)
[Solved] Unable pick deviceid explicitly in edge workflow - Urgent (4)
[Solved] Odd behaviour when zooming on Position Chart (5)
Dashboard time jump forward (2)
After a period of time - Timer in edge workflow doesn't fire (13)
Live debug stream for Switch Node (3)
[Solved] Dashboard in Experience (11)